Kuva: Juha Määttä

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

AINA on näitä helmiä...

Väsyneenä, mutta terhakkana pyyhälsin tänään bussipysäkille odottamaan Mervin kimppakyytiä harjoituksiin. Kassiin olin pakannut linnun, jonka olin piirtänyt esiintymisasuja varten. Lähtöä touhutessani unohdin kameran kotiin ja sekös harmitti!

Ensimmäinen puku oli valmis. Mervin ja Marikan yhteistyönä valmistunut puku on todella kaunis! Juuri sellainen, josta olimme varmaan kaikki haaveilleet.


Kuvani ei tee oikeutta puvulle ja sen levenevälle helmalle, joka sivuvaa`assa leviää kauniisti ja pyörii juuri oikein ympäri menoissa.

Kuvassa puvusta siis puuttuu vielä lintu, joka tulee mustana mustan huivin paikalle;) Mekon on hiukan polven alapuolelle ja alle puetaan mustat leggingsit. Pukujen leikkaaminen ja ompelu aloitetaan yhdessä ensi keskiviikkona.

Tämä tiimi toimii muutoinkin kuin pukujen osalta hyvin. Jokainen osallistuu järjestelyihin ja ottaa vastuuta tekemisistä. Nautinnollista!

Harjoituksen läpimenot sujuivat hyvin. Itseasiassa enemmän kuin hyvin. Hiomista ohjelma vielä kaipaa, mutta katsoessa tuntui, kuin naiset olisivat kehoillaan soittaneet biisiä! Olin kananlihalla ja kyyneleet silmissä!


On ne niin helmiä...

2 kommenttia:

  1. Upeat puvut tulossa! Maltan tuskin odottaa näkeväni käytännössä! Hienoa naisenergiaa! Rentouttavaa ja rauhallista Pääsiäistä teille!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Piia! Mukavaa pääsiäisen aikaa myös teille!

    /m

    VastaaPoista