Kuva: Juha Määttä

sunnuntai 21. elokuuta 2011

On syksy

ja varma merkki siitä on, että jumppakausi käynnistyy tuota pikaa. Kävin juuri lukemassa Reippaan sivuja ja tuntitarjontaa. Alla olevan, kevätnäytöksestä 2010 otetun kuvan pongasin jäsenmaksusivun yläreunasta! Hauskaa oli!

Kuva: Juha Määttä

Olin saanut heti näin alkuun kunnian tulla valituksi kuukauden ohjaajaksi. Syyskuun ajan "komistan" siis Reippaan sivuja jutullani ja kuvallani. Ensi keskiviikkona risteilemme Kallavedellä pitämässä ohjaajapalaveria ja elo-syyskuun vaihteeseen osuvalla viikolla alkavat jumpat. Jännittää. Joka vuosi yhtä paljon! Hyvältä tuntuvaa jännitystä, joka ei häviä, vaikka ohjausvuosia on jo jokunen takana=)

Loistavana orientaationa on toiminut kevään Show-kilpailusta tehty DVD, jonka sain katseltavakseni. Oli hyvä näin tovin jälkeen palata noihin tunnelmiin ja katsoa oma ohjelma rauhassa läpi. Toisaalta myös toisten ohjelmiin keskittyminen oli helpompaa nyt kuin silloin paikan päällä.

Tämän alkavan vuoden tavoitteet ovat jo keväällä kristallisoituneet: oma näytös jouluna, alueen SHOW-tapahtuma tammikuussa ja ehdottomana päätavoitteena äitienpäivänä järjestettävä näytös Kaupunginteatterissa. Kovasti odotan "prokkistuntia", jossa koko vuosi työstetään, omilla tunneilla tehtävän työstön lisäksi, koreografioita teatterin lavalle. "Prokkistunnilla" ovat mukana kaiken ikäiset liikkujat, mikä osaltaan tekee kokemuksesta poikkeuksellisen hienon!

Joku kaunis päivä täytyy hautautua alakertaan nallepuhvihkon ja levyjen kanssa ja aloittaa sunnittelu. Koreografiat muhivat jo!

7 kommenttia:

  1. Mukavaa jumppasyksyä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Iltaa! Sunnuntaina meni minullakin jokunen tovi kun
    luin Reippaan sivuja ja mietin heidän tuntitarjontaa, löysin hyviä tunteja joihin suunnistaa heti kunhan pyörähtävät käyntiin...niitä odotellessa!!! PS. Onnea ja
    menestystä sinulle tulevalle "ohjauskaudelle" ja muistathan että " hyvin se menee" ja niinhän se MENI!!!

    VastaaPoista
  3. Hei koonto, blogissani on sinulle tunnustus. terv. pik.ku.vuodatus.net

    VastaaPoista
  4. Nonniin, nonniin... kuulostaa siltä että sormet syyhyää jo! :) Meilläkin pyörähtää touhut käyntiin. Tyttäret (2 vanhinta) lähtee innolla uuteen, Kuopion Konservatorioon nykytanssin jatkotasolle ja nuorin, ylläri pylläri, reippaan Hakkaraisen Elinan hoiviin. Intoa puhkuen! Oikein tormakkaa tulevaa kautta ja mehän nähdään! :) t. PiiaS

    VastaaPoista
  5. Huumi: Ihana yllätys odotti minua eilen töissä, kiitos!
    Vein kirjoitamasi viestin kotiin asti...muistoksi.
    Oikein mukavaa wiikonloppua sinullekkin... ;o)

    VastaaPoista
  6. Kiitos mukavista kommenteista! Ihana! Milla sait hymyn huulille tuolla muistutuksella "hyvin se menee" -kommentilla! Ja mukava jos pe aamun "viesti! ilahdutti.

    PiiaS tytöille terveisiä ja iloista kauden alkua!

    Ja pik-ku... Ilahduin ja kiitän kovasti. =) Pyrähdän heti lukemaan blogisi =)

    /m

    VastaaPoista