Kuva: Juha Määttä

lauantai 24. syyskuuta 2011

Olipa kerran...

...on koreografi ja ohjaaja Johanna Luomalan tekemä korografia Kuopion Reippaan Voimistelijoiden "Amelie" -ryhmälle. Koreografialla "Amelie" osallistui viime keväänä SHOW-kilpailussa 12-15v vapaaseen sarjaan ja ryhmä sai ohjelmallaan pronssi mitalin.


Nyt Johanna ja Amelie on kutsuttu esiintymään Voimistelun Gaalanäytökseen. Näin Suomen voimisteluliitto kertoo järjestettävästä gaalasta sivuillaan:

"Voimistelun Gaalanäytös tarjoaa upean, esteettisen kokonaisuuden! Upeassa voimistelugaalassa esiintyvät Suomen Voimisteluliiton huiput vauvasta vaarin. Nauti liikkeestä, rytmistä, väreistä ja valoista. Monipuolinen kokonaisuus tuo esille voimistelun koko kirjon. Näytös koostuu yli 20 esityksestä, joissa yhteensä noin 100 voimistelijaa."


Muutoinkin Savo -Karjalan alue on upeasti esillä: Voimisteluliiton sivuilta napatun mainoksen kuvassa poseeraavat Mäntyharjun Virkistyksen neidot, jotka myös esiintyvät Gaalanäytöksessä Marita Mattilan koreografialla!

Mutta nämä meidän ihanat nuoret "Amelie":t... He saavat mahdollisuuden esiintyä hienossa joukossa ja upeissa puitteissa! Pelkkä ajatus nostaa käsivarret kananlihalle... Onnittelut Johannalle ja "Amelie":lle, jotka ovat kyllä tehneet paljon töitä ja esiintymiskutsunsa ansainneet!


Pakko hehkuttaa vielä. Minulla on ilo päästä joka maanantai treenaamaan tämän valmentajan johdolla ja tämän ryhmän kanssa "prokkistreeneissä".

1 kommentti: