Kuva: Juha Määttä

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ensin AINA...

Lauantai oli kohtalaisen voimistelun täyteinen päivä. Olin mukana aamusta alkaen ensin Voimistelun asemalla ja sitten Show-tapahtumassa, mutta ensin AINA...

Kokoonnuimme klo 11.30 Kuopio-hallin aulassa. Ensimmäinen jännityksen paikka oli lisenssit - kaikilla oli homma hoidossa ja kuitit mukana. Tuohon kokoontumisaikaan yksi joukkueen jäsenistä oli H-klubin kanssa jo harjoittelemassa Romanssi-ohjelmaa.


Puvut päälle lämminhenkisessä pukuhuoneessa ja lämmittelemään. Harjoitusaika klo 12.04-12.08, pillin vihellyksestä lavalle.




Tuomaristo seurasi myös harjoituksen, joten latausta riitti.

Harjoituksen ja kilpailun välissä fiilistelyä, evästelyä ja viimeistelyä...


AINA kilpaili numerolla yksi. Varsinainen suoritus lienee ollut AINA:n "Harmaina" ohjelman paras läpimeno. Fiilis oli huikea "Rosvojen juhlat" -biisin ensi tahdeista alkaen! Asiantuntevat tahot (lue: aviomiehet) olivat sitä mieltä, että ohjelma oli parantunut seuran joulunäytöksestä. Totta. Tehdyt muutokset ja säädöt olivat oikeita valintoja!

Kilpailusuorituksesta palkintojen jakoon oli aikaa pari tuntia. Tuona aikana osa AINA:n mustakyntisistä "rosvoista" oli uskallettu päästää myyntitöihin!


Palkintojen jakoon pääsyä odotettiin jonossa pituusjärjestyksessä...


Lopputulos HIENO: harmaa hopea mitali!


Yhteispotretissa osa Show-tapahtumaan osllistununeista Reippaan joukkueista. Seuran kokonaissaldo: kilpasarjoista kolme kultaa, yksi hopea, yksi pronssi ja näytössarjoista kunniamaininta!

3 kommenttia:

  1. Olen kovin ylpeä entisestä seurastani <3 Olitte kyllä niin hyviä ihan jokaikinen!

    VastaaPoista
  2. Hienoa AINA! Esitys oli tosiaankin parempi kuin joulunäytöksessä. Minä tykkään niin tuosta ideastakin, hauska ohjelma kaiken kaikkiaan! ONNEA NAISET!

    VastaaPoista
  3. UPEETA!!!! ONNEA HOPEISESTA MITALLISTA!!!

    VastaaPoista