Kuva: Juha Määttä

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

AINA opitaan uutta

Tänään: harjoittelimme niin tärkeitä dynamiikan vaihteluita, kuuntelimme ja seurasimme musiikkia, eläydyimme koeyleisön edessä, annoimme henkilökohtaista palautetta toisillemme, menimme ohjelmaa ensimmäistä kertaa esiintymispuvut päällä, hioimme ohjelman yksityiskohtia pareittain, sovimme tulevista harjoituksista, totesimme että ennen näytöstä on vain yksi harjoituskerta ja katsoimme videon pukuhuoneessa.




Kaikessa tässä meillä oli apuna toisemme, videokamera ja koeyleisö eli meidän jälkeen harjoittelevat kuntonyrkkeilijät =).

3 kommenttia:

  1. kommentti aiempaan; oot jakkaralla ihan keskimmäisen poikasi näköinen sanoi miun Vilma-tyttönen, jonka jakkara on ollut kovassa käytössä yli 14 vuotta :)
    Meillä tänään puusavottaa, Asta-myrskyn tuhoja yhteisten ystävien mailta raivattiin.
    Ihanaa äitienpäivää - iloitaan lapsistamme!

    virpi

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Tsemppiä teille todellisen yleisön eteen. Jos vielä asuisin Kuopiossa... Mutta ja mutta. Nyt täällä Pirkanmaalla ja takaisin JV-puolella. Aikuisille tosin perustettiin oma tanssillisen voimistelun joukkue, joka porskuttaa vahvasti eteenpäin.

    Niille, ketkä vielä ehtivät olla myös joukkuevoimistelusta kiinnostuneita, on tarjolla uusi ja mielestäni linkityksen ansaitseva blogi: http://jumppajuttuja.blogspot.com/

    Kuvia - ja ehkä videokin? - sitten heti nähtäville esiintymisen jälkeen!

    VastaaPoista
  3. Kävin katsomassa jumppajuttuja-blogin ja kovin oli kiinnostava! Liitän se heti tuonne seurattaviin. Taidan myös linkittää seuraavaan postaukseen...

    Terveiset naisporukalle!

    /m

    VastaaPoista