Kuva: Juha Määttä

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Grande finale

Perjantaina töiden jälkeen matkaan starttasi autolastillinen naisenergiaa määränpäänä Helsinki ja SHOW-kilpailu Your Move tapahtumassa. Yövyimme porukalla pienessä hotellissa ja illalla nautimme ruuasta ja hyvästä seurasta. Valmentaja kuitenkin komensi hyvissä ajoin nukkumaan...;)



Lauantaina aamutuimaan siirryimme puvut kainalossa Kisahallille.


Aamulla harjoitus klo 9.04, sitten syömään jäähallille, meikkaamaan


ja kilpailusuorituksen aika 13.44. Harjoituksessa saimme tuntuman tilaan ja lattiaan. Olo oli aika epävarma ja tasapaino horjui. Mutta mieli oli hyvä. "Varsinainen valkku" eli Johanna seurasi harjoituksen ja antoi siitä palautetta. Myös tuomaristo oli paikoillaan jo harjoituksen ajan.


Musiikki tuntui hitaammalta ja puhuimmekin AINA:laisten kanssa tarkasta kuuntelusta varsinaisen suorituksen aikana.

Kilpailusuoritus jännitti valtavasti, vaikka minkäänlaista suorituspainetta tai odotuksia sijoittumisen suhteen ei ollut. Mutta totuuden nimessä harjoitukset kerran viikossa ja esiintyminen 3-4 kertaa vuodessa ei vielä tuo valtaisaa esiintymisvarmuutta, vaikka sitä joskus on ollut. Mutta me selvisimme, nautimme ja luotimme toisiimme. Tämä porukka on niin MAINIO!

Kisakatsomoon sain ystäväni Virpin ja veneharrastuksen kautta löytyneen ystäväni Hannen, joka toimi hovikuvaajana. Seuraavat otokset ovat Hannen käsialaa.

AINA ja Sielunlinnut:




Kun sitten seisoimme palkintojenjaossa kaikkien muiden joukkueiden rinnalla,


pronssi mitalin oli saanut Vihti Gym ja hopea mitalin voitti Kuopion Reippaan Voimisteijoiden AINA, en uskonut kuulemaani. Kysyin takanani seisseeltä Saijalta, että sanoiko se meidät?!!! Rauhallinen, aikuisille tehty, hyvin perinteiseen voimistelun liikekieleen tehty ohjelmani tämän upean naisjoukon AINA:n esittämän sijoittui siis toiseksi Valtakunnallisessa SHOW-kilpailussa.


Kultaa sai pisteen erolla Vantaan Voimistelusaeura.

Kuopion reippaan Voimistelijoiden menestys oli muutoinkin loistava. Aida voitti kultaa yli 20v vapaasarjassa, Amelie sai pronssia 12-15v vapaasarjassa ja sen lisäksi kultaa 12-15v tanssillisen voimistelun sarjassa. Ja sitten se meidän hopea tanssillisen voimistelun yli 20v sarjassa. Ylpeitä saamme olla myös "Aidasta" ja "Lumiasta", jotka neki suoriutuivat ohjelmistaan upeasti.

"Tyttö" tuli kotiin!

7 kommenttia:

  1. Oi! Hienosti vedetty paitsi teiltä, myös koko Kuopion tiimiltä. Onnea koko konkkaronkalle!

    VastaaPoista
  2. "HYVIN SE MENEE" JA UPEASTIHAN se sitten menikin!!!
    Aivan mahtavaa ja onnea valmentajalle ja koko tiimille!!!
    Tämä oli hauskaa, iloista ja niiin mukavaa luettavaa...
    tosiaankin "Tyttö tuli kotiin"!!!

    VastaaPoista
  3. Kuten sanoin kisakatsomossa että oikeassa sarjassa olitte! Yleisössä oli helppo olla, ihanan rauhallinen tunnelma välittyi koko AINAn porukasta. Ainoastaan ne kyyneleet haittavsivat ohjelman seuraamista :) Olin niin ylpee siusta! Tääkin tyttö tuli just saunasta Your Move pöyjen pesulta. Halauksin Virpi

    VastaaPoista
  4. Onnea Minna ja koko Ainan porukka! Mahtavaa menestystä KRV:lle, olemme ylpeitä teistä kaikista!

    VastaaPoista
  5. Olen niin ylpeä entisestä seurastani. Siellä on tehty niin upeaa työtä, ettei mitään rajaa. Onnittelut ihan jokaiselle <3

    Teidän esitys ei saanut turhaan kehuja ja palkintoa, olette upeita naisia <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos teille ystävät näistä sydäntä lämmittävistä kommenteista!

    /m

    VastaaPoista