Kuva: Juha Määttä

torstai 12. toukokuuta 2011

Pikkuisen liian jännää

Päävalmentaja Johanna oli eilen seuraamassa "AINA":n harkkoja. Niin arvostetun yleisön edessä ryhmä ylsi aikalailla hyvään suoritukseen. Harjoitus oli viimeinen ennen sunnuntaina järjestettävää Kuopion Reippaan Voimistelijoiden näytöstä ja samalla tärkeää välietappia ennen YourMove tapahtuman Show-kilpailua.


Kotiin tultuani luin Show:n sääntöjä ja kylmä hiki kohosi otsalle. Luulemani neljän sijaan säännöissä ohjelman enimmäispituudeksi mainittiin kolme minuuttia. Me olimme nippa nappa saaneet musiikin kutistettua alle neljään minuuttiin niin, että biisi kuulosti edelleen ehjältä. Yön aikan lyhensin jo ohjelmaa vaikkaa miten päin, kunnes aamulla sain tiedon, että joustoa on ja musiikkia ei katkaista kesken. On mahdollista, että pituus vaikuttaa pisteisiin, mutta meidän kohdalla se ei ole elämän ja kuoleman kysymys. Yhtenä kilpasarjaan osallistumisen perusteena kun on, että perheelliset ehtivät lauantaina kotiin ;)Että tällaisella kilpailuasenteella. Ei liian vakavalla, mutta riittävän.


Ohjelma on kokonaisuus, kuten musiikkikin, jonka varaan se on rakennettu. Ohjelman lyhentäminen olisi ollut lähes mahdotonta. Kokonaisena koreografia kulkee kuin kertomus eteenpäin. Alusta loppuun.

Tulkaa katsomaan näytöstä. Kuopion Reippaan Voimistelijoiden perinteinen Kevätnäytös siis su 15.5. klo 16 Pohjantien koululla.

Ja käykää lukemassa seuraavia mielenkiintoisia blogeja: jumppajuttuja ja Sannan flow - ajatuksen ja liikkeen virtaa

Jännittää!

2 kommenttia:

  1. Hienoa hienoa! En malta oottaa että näen teidät Helsingin kisoissa! Tsemppiä näytökseen ja loppukiriin!

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti en pääse Kuopioon kattoo esitystä mut YourMoveen olen tulossa - toivottavasti pääsisin sinne kattoo teidän ohjelmaa.
    Huominen menee teiltä hienosti - eihän ole muuta vaihtoehtoa :
    Iloa ja valoa, Virpi

    VastaaPoista