Kuva: Juha Määttä

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Aina Show:ssa

Hiihtolomaa edeltävällä viikolla "AINA" ei pitänyt harjoituksia. Edellisellä kerralla teimme yhdessä kauaskantoisen ;) päätöksen: lähdemme mukaan toukokuun lopussa Your move tapahtuman yhteydessä järjestettävään SHOW:hun.


Hetken aikaa pohdimme yhdessä sarjaa: näytös vai kilpa. Ja päädyimme, pitkälti ihan käytännön syistä, kilpasarjaan.

Summa summaarum: Kuopion Reippaan Voimistelijoiden "AINA" on mukana SHOW:ssa tanssillisen voimistelun yli 20 v kilpasarjassa tekemälläni "Sielunlinnut" koreografialla. Reippaan muista joukkueista mukana on ainakin "Amelie" Johannan tekemällä upealla koreografialla!

Alustavia pukuideoita on ja pukukankaat odottavat sängyn alla jo tekijäänsä!


Hiihtoloman aikana olin saanut sähköpostiini pro gradun tekemiseen liittyvän kyselyn. Pääsen kirjoittamaan tarinan aiheesta: Kuka, mikä ja mitä minä olen, ja miten minusta on tullut se, mitä nyt olen? Tekstit ovat tutkimuksen aineistona ja lisäksi tarinoista on tarkoitus tehdä esitys kaupungin teatterin lavalle harrastajien voimin toukokuussa 2012. Huikean hieno projekti tulossa.


Tämä Pohjois-Pohjanmaan museon Uuno Laukan kokoelmasta lainattu (kohtalaisen suuri) kuva koristi korttia, jonka annoin Juvan Naisvoimistelijoille seuran täyttäessä 60 vuotta. Kortti sisälsi lahjan: lupauduin ohjaamaan pari tuntia kun seura seuraavan kerran järjestää jumppatapahtumaa. Nyt sitten lunastan lupaukseni: lauantaina 2.4. ohjaan Juvalla flow tunnin ja sen jälkeen koreografia tunnin.

Kutsu teille kaikille: tulkaa kokeilemaan tanssillista voimistelua!

1 kommentti:

  1. KIITOS tullaan (tai siis jo ollaan) Juvalle :) Ja ainakin yksi meidän perheen naisista tulee Hesaan toukokuussa Yuor Moveen...
    Kivat suunnitelmat ja projektit siula- ole reipas!

    VastaaPoista