Kuva: Juha Määttä

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Pari pariliikettä ja kuvioita

Koreografian valmistuminen lähestyy, mutta viime sekunnit ovat kyllä aika tuskaisia. Puuttuva pätkä on vahva ja voimakas osa musiikista, mielestäni pari/ryhmäliikkeitä. Viikon verran olen niitä hautonut pääsemättä juurikaan eteenpäin. Musiikki on soinut autossa - aina kun olen ajanut yksin. Tänään palatessani yksin viemästä keskimmäistä harjoituksiin, aiheutin vaaratilanteen liikenteessä; ajatukseni olivat enemmän soivassa koreografian musiikissa kuin liikenteessä ja liikennevaloissa... Valo oli ihan oikeasti punainen.

Tämän päiväiset harjoituksissa tehdyt pariliikkeiden kokeilut näyttivät hyvälle ja niissä oli logiikka... ehkä naisen sellaista, mutta kuitenkin. Ja liikket toimivat hienosti!

Harjoituksista kotiin palatessani mietin ryhmää. Asiaan paneudutaan tiiviisti ja keskittyneesti, silti hymy on herkässä ja naurua riittää. Kunnioitusta on riittävästi taitavien ja tekemisestä nauttivien ihmisten kesken. "Rentouttava yksikkö", tämä ryhmäni "AINA"!




Kuviot ovat vasta aluillaan, mutta niitä kokeilimme ja ryhmä osaltaan loi muutaman ohjelmaan sopivan! Johannalta lainasimme ehdottomasti kuvion nimeltä "mykiö", jota ilman emme voi tehdä koreografiaa! =) Terveiset meiltä "mykiöstä" Johannalle!

2 kommenttia: