Kuva: Juha Määttä

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Tiistai-illan valintoja

Tänään painuin taas heti töiden jälkeen alakertaan. Huomista liikuntakoulutusta varten piti tehdä vielä viimeiset säädöt ja suunnitelmat, kuunnella musiikit vielä kertaalleen ja kirjoittaa materiaali.

Koreografian lopun sain valmiiksi; välistä puuttu vielä yksi voimakas osuus, johon ajattelin pariliikkeitä. Testaamme niitä huomenna harjoituksissa. Musiikki on liian pitkä ja sen lyhentäminen mietityttää. Ajatus siitä, miten sen saisi tehtyä tyylikkäästi, on, mutta käytännön toteutus on vielä vaiheessa...

Jätin aikuisbaletin väliin, mutta en potenut siitä huonoa omaatuntoa. Sain hien tuolla omalla riehumisellakin ja hommat oli tehtävä huomiseksi!

Alakerran siivousta seurannut kirpputorirupeama ei tuottanut valtaisaa tulosta. Myymättä jäi useita farkkuja. Lisäksi varastoista löytyy Luxemburgin serkun vanhoja polvihousuja, joista valtaosa on sen mallisia, että ne eivät sovi kenellekkään. Niinpä viikonloppuna aloitin pitkään suunnittelemani farkkupeiton tekemisen. Kyytiä saivat o´neall:it, catiminit ja quicksilverit. Peitto on vielä vaiheessa, mutta valmistunee viikonloppuna ja löytänee paikkansa kuopuksen päiväpeittona.

3 kommenttia:

  1. Kierrätys kunniaan!!! Jos on ylijäämää farkuista niin otan vastaan!!! ;) Hyvä tulee!

    VastaaPoista
  2. Sie oot kyl reipas! Tanssia ja kädentöitä, molemmat ihan must! Tänään jaossa oli tanssillisen lauantain esitteet - tervetulossa meitä opastamaan :)

    VastaaPoista