Kuva: Juha Määttä

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Liima- ja risapäivä

Eilen meille muutti Perttu. Pojat ovat pienestä pitäen saaneet sairaalapäivien "palkinnoksi" jotain pientä ja tällainen pieni on myös Perttu. Jo isoksi kasvanut pieni poika otti iloisena vastaan pehmokaverin ja nyt se löytyy milloin mistäkin! Tässä se voimistelee keittiön liitutaululla...


Eilinen kului siis suunnitellusti paikallisessa sairaalassa. Pakaaseissa oli muistikirja ja värit korografian kuvioiden piirtelyä varten, mutta ei. Jännitin kuitenkin sen verran, että odottaminen meni ihan miihailuksi. Selvisimme kuitenkin hyvin. Liimat korvista ja risat kurkusta saivat kyytiä.

Kuopuksen päivät ovat nyt rauhallisia(?) viikon ajan. Tänään vietimme rauhallista päivää kirpputorilla kierrellen ja kahvilassa. Yritin saada seuralaistani Kahvila Kaneliin, mutta lopulta sovimme, että hän vie minut tänään minne haluaa ja minä valitsen paikan seuraavan kerran.


Kaupunkireissun jälkeen jatkoin tilkkutäkkeilyä. Eilisellä sairaalakeikalla oli mukana myös aluillaan oleva sukan tekele. Mutta neuletauko ei tee pahaa. Peitto valmistuu hyvää vauhtia.

Hiihtolomalla ja sen jälkeisellä viikolla sain valmiiksi kolme kauluria ja yhden pipon. Nämä kaulurit ovat meidän rinteessä viihtyvien nuorten miesten mielestä toimivia: henki kulkee läpi, eikä neule jäädy niin nopeasti kuin "Buff":i. Kuopuksen kaulurin tein purkulangasta ja se hiukan kutittaa. Muut on tehty aloe vera -langoista, jotka tuntuvat hyvältä iholla ja joita on ihana neuloa.



Huomaattehan ihka oman HUUMI -merkin! =)

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja otette tehneet; ehkä tuo sairaalareissu nyt ei kuulu joukkoon ;o)
    Kirpparit ja herkkuhetket! Nam.

    Perttu tuntuu loistokaverilta, joka
    ei kaveria jätä!!!

    Toi ihku Huumi-merkki on parasta!!!
    Siis niin hyvä idea!!!

    ps. taidanpa itsekkin lähteä koluamaan
    kirppareita :o)

    VastaaPoista
  2. Hienoja tuotoksia! Olen kuullutkin tuosta Huumi -merkistä... :) Kolmesti minäkin olen ollut päivääni kuluttamassa samoilla asioilla (risat)... Onhan se kipeää mutta sitten auttaa, ainakin meillä auttoi!!

    VastaaPoista