Kuva: Juha Määttä

perjantai 11. helmikuuta 2011

Viiniä!



Kirjoitan aineesta, josta pidän, jonka ominaisuuksien asiantuntija en ole ja joiden maailmaan johdattajat joko osaavat asiansa tai eivät! Siis viineistä.

Poikkesimme lähellä sijaitsevan tavaratalon yhteydessä olevassa Alkossa. Olemme käyneet siellä ennenkin =) ja mm. jouluna saimme hyvää ja asiantuntevaa palvelua joulun punaviinien valintaan.

Vaelsin valkoviinihyllyjen välissä toiveenani löytää valkoviini, joka on kuiva, raikas, hapokas jne. Sen lisäksi halusin toisen helmeilevän viini The Päivän kunniaksi. Myyjätär tuli kysymään tuttuun tapaan, tarvitsenko apua valinnassani. Kerroin hänelle toiveeni valkoviinistä ja hän suositteli minulle Blitz 2010 Riesling -viiniä. Suositukset ovat aikaisemmin olleet onnistuneita, joten otin siitä vaarin.

Menin kassalle maksaakseni. Kassalla työskennellyt myyjätär kuljetti pullon läpi lukulaitteen ja samalla hän totesi, että hieno viini, loistava valinta! Poistuimme kaupasta asiantuntijoina! =)

Siinä kaupassa palvelu on aivan loistavaa! Kaikin puolin!




Makua en vielä pysty analysoimaan...

3 kommenttia:

  1. No piditpä jännityksessä!!! Minä odotin elämää suurempaa viini luonnehdintaa... :) Itse pari lasia nauttineena, tyttöjen joukkuekaverin luota saapuneena odotin lopputulemaa... kerro se siis myöhemmin! :))) Odotuksella!

    VastaaPoista
  2. Täällä kanssa jäin jännityksellä odottamaan loppu kommentiasi. Pitänee vielä kysyä, että saako kenties onnitella -The Päivän kunniaksi-?
    ONNITTELUT!!! ;o)
    Mekin vierailimme "samaisessa" ravitsemusliikkeessä ja saimme myöskin loistavaa palvelua; meidän valinta oli kuitenkin punaviini sillä tuhdin lihan kanssa se on kuin piste iin päälle! Kokeilimme muuten luomuviiniä ja voin vain suositella; täyteläistä ja niin hyvää. PS. Josko tuota kohta kokeilisi viini-blogia ;o)) hehe

    VastaaPoista
  3. Viini-blogiin en ryhdy, vaikka näillä tiedoilla ja taidoilla se varmaan herättäisi mielenkiintoa =) Ja The Päivä ei ole vielä, joten viivytä onnitteluja...=)

    VastaaPoista