Kuva: Juha Määttä

lauantai 26. helmikuuta 2011

Kiitokset


Sain PiiaS Dreams -blogin pitäjältä Piialta mukavan huomionosoituksen. Kiitokset siitä!

"The Gorgeous Blogger-palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Kysymykset:

Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäinen teksti on päivätty 2.1.2011.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan blogissani paljon rakkaasta harrastuksestani tanssillisesta voimistelusta. Välillä sitten hortoilen ihan muissa aiheissa. Asiaa riittää arjesta ja sen pienistä iloista.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Erityistä lienee tai oikeastaan toivon, että erityistä on nimenomaan voimistelun esille tuominen. Ja näin aikuisen näkökulmasta.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Kaikki alkoi - kuten Piiallakin - "Jouluntekijöistä". Kun Jouluntekijät päättyi 31.12.2010, täytyi tilalle saada jotain vastaavaa. Tämä kirjoittaminen kun on niin kuin virkkaaminen, se koukuttaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Viime viikonloppuna muokkasin blogin ulkoasun uuteen uskoon ja olen siihen nyt tyytyväinen. Musta pukee Blogiani! Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, ja siksi niiden käyttöä opettelen koko ajan!

Saan nyt antaa "The Gorgeous Blogger"-palkinnon kenelle haluan. Ja hetkeäkään en mieti, vaan tiedän. Milla on minua tuuppinut alkuun, rohkaissut, kommentoinut ja ollut esimerkkinä. Pidän Millan tavasta kirjoittaa; ei vain sisutamisesta, vaan arjesta ja kotiin liittyvistä tarinoista. Sisutaminenkin tuntuu hänen kohdallaan elämästä kertomiselta!

Mielestäni kiitokset ja "The Gorgeous Blogger" -palkinnon ansaitsee ehdottomasti siis Milla, joka pitää Valkoinen Koti Kaupungissa -blogia!

Hyvä Milla!

2 kommenttia:

  1. Voi, APUA, Huumi minkä teit!!! Sanattomaksi menin. -Hiljaisuus-

    Muistan vieläkin ensipuheet "bloggailusta"...
    ja tässä sitä ollaan; molemmat.
    On ollut ihanaa olla mukana alusta asti seuraamassa sinua, tekemisiäsi, ajatuksiasi -jouluntekijöistä aina tähän upean blogiisi!!! Ja matkassa pysytään!!!

    Kiitän ja kumarran. Niian sekä vilkutan.
    -Milla-

    VastaaPoista