Kuva: Juha Määttä

lauantai 15. tammikuuta 2011

Hinku kasvaa...

Viimeksi olen säännöllisesti ohjannut toimintavuonna 2008-2009 ja tuolloin jumppakoululaisia. Aikuisten ohjaamisesta on vuosi enemmän aikaa, samoin viimeisestä aikuisille tekemästäni koreografiasta.

Hinkua tekemiseen ei ole ollut ja siitä voi päätellä, että tauko on ollut paikallaan. Se lienee luonnollista parin vuosikymmenen putken jälkeen... On ollut hauska lähteä tunnille ja liikkua itse. Huolehtia vain itsestä ja olla vailla muita velvoitteita.

Entisten aikojen intoa on pikku hiljaa alkanut löytyä. Ideoita on putkahdellut ja vanhoja aihioita olen kaivellut muistin sopukoista. Musiikit ovat soineet ja tikkuja on piirtynyt paperile.


Osa tai oikeastaan koko syy on Aina:n. On tavattoman mielenkiintoista lähteä määräaikaisena ohjaamaan ja tekemään ohjelmaa ryhmälle, jolla on taitoa ja osaamista niin kuin Aina:lla!

3 kommenttia:

  1. On ollut tosi mukava löytö tämä blogisi! Itsellänikin eka jumppapuku tallella (n.pun, koko 120) ja tanssillinen voimistelu myös se minun juttuni. Sitä juuri vaan ei meinaa enää löytää. Etenkään aikuisille.

    VastaaPoista
  2. Meillä täällä onneksi löytyy, mutta nykyisen porukan saimme aikaan oikeastaan omasta toivomuksestamme. Väki halusi hiukan enemmän tavoitteellista toimintaa, ei vain treeniä tunti viikossa. Ja tästä nyt nautimme. Eli ei muuta kuin porukkaa keräämään!

    Mukava kuulla, että täältä löytyy muitakin asialle vihkiintyneitä!

    VastaaPoista
  3. Innolla odotan teidän uutta ohjelmaa! Kiva nähdä uusia koreografioita!

    VastaaPoista